Blaaspijn op een natuurlijke wijze behandelen

0
391

Blaaspijn op een natuurlijke wijze behandelen

Als arts ben ik blij als patiënten met mij delen wat ze ervaren als ze moeilijk te behandelen klachten of syndromen hebben. Zo is blaaspijn zonder een infectie een lastig probleem. Niemand weet wat er aan de hand is. Artsen noemen dat “Interstitiële cystitis”. Maar dat is alleen voor de insiders. Er zijn allerlei tekenen van een blaasinfectie, maar er worden geen bacteriën gevonden in de urine. We weten dat het hierbij gaat om een bacterie-loze ontsteking van de blaaswand. Zoiets als artritis. Dat is een gewrichtsontsteking zonder bacteriën.

Blaaspijn op een natuurlijke wijze met PeaPlex behandelen

PEA bij blaaspijn: goede ervaring

Een patiënte deelde haar ervaringen met ons nadat ik PeaPlex voorschreef:

Ik heb wat onderzoek gedaan en ik neem nu PeaPlex voor 4 à 5 maanden. Ik gebruikte veel geneesmiddelen / supplementen voor mijn interstitiële cystitis / blaaspijn syndroom ziekte, gediagnosticeerd in 2010.

Na een paar weken op PleaPlex was mijn pijn minder en kon ik meer dingen doen: lopen, winkelen, werken. Mijn leven is volledig veranderd na gebruik van dit middel (in Italië wordt het een medicijn genoemd en in Nederland wordt het een supplement genoemd begreep ik – dat kan me minder boeien).Ik heb een beetje onderzoek gedaan en ontdekt dat dit Palmitoylethanolamide goede resultaten heeft gehad voor mensen met chronische (zenuw) pijn. Het is zeer beroemd in Italië en nu sinds enkele jaren ook in Nederland.

Ik hoop dat andere mensen overal ter wereld dit ook als de oplossing zullen ontdekken. Ik ben niet 100% pijnloos, maar deze capsules zullen dit probleem oplossen in plaats van alle andere vervelende bijwerkingen die ik ervaren heb. Van stoffen als Lyrica, Amitriptyline en andere Anti-depressiva…..

Bij chronische blaaspijn remt de natuurlijke stof PEA de ontsteking en brengt mijn lijf in balans, zo begreep ik. “

Commentaar:

Omdat PEA een natuurlijk middel is, zijn er geen noemenswaardige bijwerkingen. Ik heb als voorschrijvend arts nooit iemand zien stoppen met PeaPlex door bijwerkingen. Dat geldt zeker niet voor reguliere pijnstillers!

Palmitoylethanolamide (PEA): een natuurlijke pijnstiller

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER