Ervaringen van PEA bij chronische Lyme

0
1699

Ervaring met PEA door een patient met Lyme

We beginnen met een ervaring van een patiënt die chronische problemen heeft ten gevolge van Lyme.

”Mijn ervaring met de PEA is super tot nu toe.  Inmiddels kom ik de dag door zonder dips in de pijn op 3 capsules. Ik merk geen onderdrukking van mijn immuunsysteem, wat ik ook begrijp is dat het ondersteunend werkt van internet na beter rondneuzen. ”

Conclusie is bij mij tot nu toe dat het helpt, ik ben warm en ik voel mijn lymfeklieren, maar ik heb geen pijn en ben veel minder moe daardoor.
Eerder ging de zuurstoftherapie dus niet echt, 15 minuten zuurstof betekende 3 dagen doodmoe en veel pijn. Nu heb ik na 2 dagen PEA weer zuurstof geprobeerd en dat gaat probleemloos zonder enige pijn.

Voor pijnstilling en ontstekingsremming verkiezen de meeste patiënten:

  • de in Nederland geproduceerde PEA-capsules van Russell
  • de in Italië geproduceerde PEA-tabletten van Epitech

Het gebruik van PEA bij de ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme is zoals velen weten een omstreden ziektebeeld. Los van alle wetenschappelijke discussie is het belangrijk te horen dat patiënten zelf daarover melden. Deze patiënt heeft geconstateerd dat het innemen van het natuurlijke supplement PEA helpt: minder pijn en minder moe. Dat is een ervaring die gedeeld wordt door veel patiënten die chronische ontstekingen hebben! Ook deze patiënten klagen over ernstige vermoeidheid samen met langdurig aanwezige pijn. Het lijkt erop dat ons lichaam in dat soort chronische gevallen zelf te weinig van deze natuurlijke beschermende en pijnstillende stof produceert. Het inzetten van een natuurlijk supplement zoals PEA dat is, is een goed idee. In het algemeen wordt aanbevolen bij dit soort chronische problemen het supplement tenminste 2-3 maanden een kans te geven. De stof moet immers het hele lichaam in een nieuwe balans proberen te brengen en daar is die tijd voor nodig.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER