Ervaring van een patiënt met schouder luxatie

0
915

Een patiënt meldde het volgende: Sinds mijn schouder luxatie en de daaropvolgende “herstel” operatie heb ik zeer hevige pijnen in mijn arm (van schouder tot aan de vingertoppen). Een EMG test gaf aan dat er beschadigde zenuwen zijn. Er werden me (in ziekenhuis en door de huisarts) diverse pijnstillers voorgeschreven, maar helaas geen enkele van deze gaf enig resultaat.
Teneinde raad ben ik dan maar op internet gaan zoeken. Zo ontdekte ik “PeaPlex” waarvan gemeld word dat het een zuiver natuurlijk product is met ontstekingsremmende en pijnstillende effecten. Verder dat het zonder bijwerkingen is en dat het ook gebruikt kan worden naast gewone andere geneesmiddelen. Er was dus geen gevaar en heb het dan ook geprobeerd.

Voor pijnstilling en ontstekingsremming verkiezen de meeste patiënten:

  • de in Nederland geproduceerde PEA-capsules van Russell
  • de in Italië geproduceerde PEA-tabletten van Epitech

En BINGO, reeds na een week stelde ik een eerste lichte verbetering vast en na een tiental weken was er enkel nog maar een lichtere pijn. Hierna heb ik getracht de inname af te bouwen naar 2x per dag en 1x per dag maar dan was de hevige pijn terug. Nu neem ik opnieuw 3x per dag maar heb uiteraard nog altijd de lichtere pijn.
Is er soms iemand die ervaring heeft met het langer innemen van PeaPlex om de pijn volledig te laten verdwijnen? Een zenuwtrauma kan enorm lang klachten geven. Totale pijnstilling bereiken is bijzonder moeilijk. De vraag is dan ook of je dit met een zenuwtrauma moet nastreven. Het verminderen van ernstige pijn naar lichtere pijn met PEA is al een heel mooi resultaat. Het valt te proberen een maand de dubbele dosis te gebruiken.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER