PEA bij chemokuren

0
1223

Chemokuur van de hel in de hemel

Een 46e-jarige patiënte liet weten: ik heb een aantal behandelingen gekregen tegen eierstokkanker en het resultaat was dat ik genezen verklaard werd, maar de bijwerkingen van de behandelingen trokken maar niet weg.

Probeer PEA tegen de bijwerkingen van chemokuren

Ik kreeg toen de tip om PEA te proberen.

Ik ben dat gaan doen en begon met drie capsules per dag. Het duurde wel een tijdje voordat ik wat merkte maar na drie weken ongeveer leek het alsof de scherpte van de pijn en de branderigheid afnam.

Ik had vooral last in mijn beide voeten en kon daardoor ook niet goed slapen. Binnen zes weken was de pijn gigantisch veel verminderd. Ik zei tegen vrienden het lijkt wel of ik van de hel in de hemel gekomen ben.

Afspraak met oncoloog

Bij mijn afspraak bij de oncoloog heb ik het supplement meegenomen en aan hem laten zien. Hij haalde zijn schouders op en zei als het u helpt kan u het blijven innemen.

Ongelofelijk hoe een arts die dit soort bijwerkingen vaker gehoord reageert. Nadat ik de capsules en tijd ingenomen had, besloot ik om tweemaal daags een capsule te nemen. Dat beviel niet goed want de pijn kwam duidelijk weer terug. Ik moet blijkbaar drie capsules per dag nemen. Maar dat heb ik er graag voor over want de pijn is toch wel behoorlijk minder.

Voor pijnstilling en ontstekingsremming verkiezen de meeste patiënten:

  • de in Nederland geproduceerde PEA-capsules van Russell
  • de in Italië geproduceerde PEA-tabletten van Epitech
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER